KALAFIOR
-3. WARZYWA-SKŁAD:
- kalafior klasaI, klasa II
DOSTĘPNE WIELKOŚCI:
PRZEPIS:
Wartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna: 84kJ / 22kcal
Białko: 2,2g
Węglowodany ogółem: 4,5g
Tłuszcz całkowity: 0,2g
Wartość energetyczna: 84kJ / 22kcal
Białko: 2,2g
Węglowodany ogółem: 4,5g
Tłuszcz całkowity: 0,2g
Sposób przygotowania: zagotować w garnku ok. 1 l osolonej wody. Do gotującej się wody wsypać zawartość opakowania , gotować na lekkim ogniu ok. 5-8 minut i odcedzić. Podawać polane stopionym masłem i posypane zrumienioną na patelni tartą bułką. Doskonały dodatek do dań mięsnych lub podawany na gorąco jako danie jarskie.
Masa netto | Opakowanie zbiorcze | |
---|---|---|
Opakowania dla cateringu | 1,0 kg 2,0 kg 2,5 kg |
10 x 1,0 kg = 10 kg 4 x 2,0 kg = 8 kg 4 x 2,5 kg = 10 kg |
Opakowania dla przemysłu | 10 kg 20 kg |
Kartony Worki |