TRUSKAWKA

-1. OWOCE-

SKŁAD:

  • truskawki


DOSTĘPNE WIELKOŚCI:

  • 15-25 mm
  • 25-35 mm
  • powyżej 35 mm


PRZEPIS:

Wartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna: 119kJ / 28kcal
Białko: 0,7g
Węglowodany ogółem: 7,2g
Tłuszcze: 0,4g

Sposób przygotowania: kompot przygotowywać jak z owoców świeżych. Przed gotowaniem nie rozmrażać. Do przygotowania ciast i deserów rozmrozić w temperaturze pokojowej i podawać posypane cukrem.

truskawka-powyzej-35-1_hurt_sm
Masa netto Opakowanie zbiorcze
Opakowania dla cateringu 1,0 kg
2,5 kg
10 x 1,0 kg = 10 kg
4 x 2,5 kg = 10 kg
Opakowania dla przemysłu 10 kg
25 kg
Kartony
Worki