Brokuł
2. warzywa
SKŁAD:
- brokuł
PRZEPIS:
Wartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna: 102kJ / 24kcal
Białko: 2,7g
Węglowodany ogółem: 4,7g
Tłuszcz całkowity: 0,2g
Wartość energetyczna: 102kJ / 24kcal
Białko: 2,7g
Węglowodany ogółem: 4,7g
Tłuszcz całkowity: 0,2g
Sposób przygotowania: zagotować w garnku ok. 1 l lekko osolonej wody. Do gotującej się wody wsypać zawartość opakowania, gotować ok. 6-8 minut na wolnym ogniu i odcedzić. Podawać polane stopionym masłem i posypane zrumienioną na patelni tartą bułką. Doskonały dodatek do dań mięsnych.
Masa netto | Opakowanie zbiorcze | |
---|---|---|
Opakowanie detaliczne | 0,40 kg | 20 x 0,40 kg = 8 kg |