BROKUŁ
-3. WARZYWA-SKŁAD:
- brokuł klasa I i II
DOSTĘPNE WIELKOŚCI:
PRZEPIS:
Wartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna: 102kJ / 24kcal
Białko: 2,7g
Węglowodany ogółem: 4,7g
Tłuszcz całkowity: 0,2g
Wartość energetyczna: 102kJ / 24kcal
Białko: 2,7g
Węglowodany ogółem: 4,7g
Tłuszcz całkowity: 0,2g
Sposób przygotowania: zagotować w garnku ok. 1 l lekko osolonej wody. Do gotującej się wody wsypać zawartość opakowania, gotować ok. 6-8 minut na wolnym ogniu i odcedzić. Podawać polane stopionym masłem i posypane zrumienioną na patelni tartą bułką. Doskonały dodatek do dań mięsnych.
Masa netto | Opakowanie zbiorcze | |
---|---|---|
Opakowania dla cateringu | 2,0 kg | 4 x 2,0 kg= 8 kg |
Opakowania dla przemysłu | 10 kg 15 kg |
Kartony Worki |