KAPUSTA BRUKSELSKA
-3. WARZYWA-SKŁAD:
- kapusta brukselska
DOSTĘPNE WIELKOŚCI:
PRZEPIS:
Wartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna: 149kJ / 36kcal
Białko: 4,5g
Węglowodany ogółem: 8,4g
Tłuszcz całkowity: 0,5g
Wartość energetyczna: 149kJ / 36kcal
Białko: 4,5g
Węglowodany ogółem: 8,4g
Tłuszcz całkowity: 0,5g
Sposób przygotowania: zagotować w garnku ok. 1 l osolonej wody. Do gotującej się wody wsypać zawartość opakowania i gotować do momentu gdy będzie miękka. Podawać polaną roztopionym masłem i posypaną zrumienioną tartą bułką. Doskonały dodatek do dań mięsnych.
Masa netto | Opakowanie zbiorcze | |
---|---|---|
Opakowania dla cateringu | 2,5 kg | 4 x 2,5 kg = 10 kg |
Opakowania dla przemysłu | 10 kg 25 kg |
Kartony Worki |