KAPUSTA BRUKSELSKA

-3. WARZYWA-
SKŁAD:

  • kapusta brukselska


DOSTĘPNE WIELKOŚCI:

  • 15-25 mm
  • 25-35 mm
  • powyżej 35 mm


PRZEPIS:

Wartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna: 149kJ / 36kcal
Białko: 4,5g
Węglowodany ogółem: 8,4g
Tłuszcz całkowity: 0,5g

Sposób przygotowania: zagotować w garnku ok. 1 l osolonej wody. Do gotującej się wody wsypać zawartość opakowania i gotować do momentu gdy będzie miękka. Podawać polaną roztopionym masłem i posypaną zrumienioną tartą bułką. Doskonały dodatek do dań mięsnych.

brukselka
Masa netto Opakowanie zbiorcze
Opakowania dla cateringu 2,5 kg 4 x 2,5 kg = 10 kg
Opakowania dla przemysłu 10 kg
25 kg
Kartony
Worki