FASOLA SZPARAGOWA zielona
-3. WARZYWA-Wartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna: 101kJ / 24kcal
Białko: 2,2g
Węglowodany ogółem: 6,8g
Tłuszcz całkowity: 0,2g
Wartość energetyczna: 101kJ / 24kcal
Białko: 2,2g
Węglowodany ogółem: 6,8g
Tłuszcz całkowity: 0,2g
Sposób przygotowania: zagotować w garnku ok. 1 l osolonej wody. Do gotującej się wody wsypać zawartość opakowania i gotować do momentu gdy będzie miękka. Podawać polaną roztopionym masłem i posypaną zrumienioną tartą bułką. Doskonały dodatek do dań mięsnych.
Masa netto | Opakowanie zbiorcze | |
---|---|---|
Opakowania dla cateringu | 1,0 kg 2,5 kg |
10 x 1,0 kg = 10 kg 4 x 2,5 kg = 10 kg |
Opakowania dla przemysłu | 10 kg 20 kg 25 kg |
Kartony Worki Worki |