FASOLA SZPARAGOWA zielona

-3. WARZYWA-
SKŁAD:

  • fasola szparagowa zielona


DOSTĘPNE WIELKOŚCI:

  • cięta 20-40 mm
Wartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna: 101kJ / 24kcal
Białko: 2,2g
Węglowodany ogółem: 6,8g
Tłuszcz całkowity: 0,2g

Sposób przygotowania: zagotować w garnku ok. 1 l osolonej wody. Do gotującej się wody wsypać zawartość opakowania i gotować do momentu gdy będzie miękka. Podawać polaną roztopionym masłem i posypaną zrumienioną tartą bułką. Doskonały dodatek do dań mięsnych.

Masa netto Opakowanie zbiorcze
Opakowania dla cateringu 1,0 kg
2,5 kg
10 x 1,0 kg = 10 kg
4 x 2,5 kg = 10 kg
Opakowania dla przemysłu 10 kg
20 kg
25 kg
Kartony
Worki
Worki