Frytki ziemniaczane karbowane 10x10 mm
4. frytkiWartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna: 719kJ / 172kcal
Białko: 2,5g
Węglowodany ogółem: 28,0g
Tłuszcz całkowity: 5,5g
Wartość energetyczna: 719kJ / 172kcal
Białko: 2,5g
Węglowodany ogółem: 28,0g
Tłuszcz całkowity: 5,5g
Sposób przygotowania:
FRYTOWNICA: rozgrzać olej do temp. 175°C i smażyć produkt przez 3-4 minuty.
PIEKARNIK: zamrożone frytki wysypać bezpośrednio z torebki i równomiernie rozłożyć na blasze rozgrzanego piekarnika do 220°C. W czasie pieczenia frytki przemieszać kilkakrotnie. Piec około 15-18 minut.
Masa netto | Opakowanie zbiorcze | |
---|---|---|
Opakowanie detaliczne | 0,45 kg 0,75 kg 2,0 kg |
20 × 0,45 kg = 9 kg 14 × 0,75 kg = 10,5 kg 5 × 2,0 kg = 10 kg |