GROSZEK ZIELONY
-3. WARZYWA-
SKŁAD:
- groszek
Wartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna: 302kJ / 72kcal
Białko: 6,4g
Węglowodany ogółem: 16,3g
Tłuszcze: 0,4g
Wartość energetyczna: 302kJ / 72kcal
Białko: 6,4g
Węglowodany ogółem: 16,3g
Tłuszcze: 0,4g
Sposób przygotowania: przygotowywać jak warzywa świeże przed gotowaniem nie rozmrażać. Zagotować w garnku ok. 1l osolonej wody. Na gotującą się wodę wsypać zawartość opakowania i gotować na lekki ogniu ok. 6-9 minut. Ugotowany odcedzić. Można podawać polany stopionym masłem.
Masa netto | Opakowanie zbiorcze | |
---|---|---|
Opakowania dla cateringu | 2,5 kg | 4 x 2,5 kg= 10 kg |
Opakowania dla przemysłu | 10 kg 25 kg |
Kartony Worki |