Leczo warzywne

3. mieszanki warzywne i zupy
SKŁAD:

  • pomidor
  • papryka
  • cukinia
  • cebula
  • fasola szparagowa
Wartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna: 88kJ / 24kcal
Białko: 1,3g
Węglowodany ogółem: 4,8g<
Tłuszcz całkowity: 0,2g

Sposób przygotowania: W garnku lub na patelni rozgrzać 2-3 łyżki oleju , wsypać zawartość opakowania. Dusić na wolnym ogniu ok. 10 minut, mieszając od czasu do czasu, przyprawić do smaku, podawać jako dodatek do dań mięsnych lub jako samodzielne danie. Do leczo podawanego jako samodzielne danie dodać w czasie duszenia pokrojone w plastry parówki lub podsmażone mięso pokrojone w kostkę podawać z pieczywem.

Masa netto Opakowanie zbiorcze
Opakowanie detaliczne 0,4 kg 20 x 0,4 kg = 8 kg