MARCHEW
-3. WARZYWA-SKŁAD:
- marchew
DOSTĘPNE WIELKOŚCI:
Wartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna: 101kJ / 24kcal
Białko: 0,9g
Węglowodany ogółem: 7,8g
Tłuszcz całkowity: 0,2g
Wartość energetyczna: 101kJ / 24kcal
Białko: 0,9g
Węglowodany ogółem: 7,8g
Tłuszcz całkowity: 0,2g
Sposób przygotowania: zagotować w garnku ok. 1 l osolonej wody. Do gotującej się wody wsypać zawartość opakowania i gotować do momentu gdy będzie miękka. Podawać polaną roztopionym masłem i posypaną zrumienioną tartą bułką. Doskonały dodatek do dań mięsnych. Ostudzona po gotowaniu może być wykorzystana jako dodatek do sałatek.
Masa netto | Opakowanie zbiorcze | |
---|---|---|
Opakowania dla cateringu | 2,5 kg | 4 x 2,5 kg= 10 kg |
Opakowania dla przemysłu | 10 kg 20 kg |
Kartony Worki |