Mieszanka warzywna z brokułem
3. mieszanki warzywne i zupySKŁADNIKI:
- marchew
- brokuł
- por
- kalafior róże
- fasola szparagowa
- brukselka
- kalafior kostka
- seler
Wartości odżywcze w 100g
Wartość energetyczna: 99kJ / 24kcal
Białko: 2,0g
Węglowodany ogółem: 5,8g
Tłuszcz całkowity: 0,3g
Wartość energetyczna: 99kJ / 24kcal
Białko: 2,0g
Węglowodany ogółem: 5,8g
Tłuszcz całkowity: 0,3g
Sposób przygotowania: przygotowywać jak warzywa świeże bez rozmrażania. Mieszankę można wykorzystać do przygotowania zup, dań warzywnych, dodatek do dań mięsnych.
Masa netto | Opakowanie zbiorcze | |
---|---|---|
Opakowanie detaliczne | 0,40 kg 0,45 kg |
20 x 0,40 kg = 8 kg 20 x 0,45 kg = 9 kg |