PORZECZKA CZARNA
-1. OWOCE-SKŁAD:
- porzeczka czarna
- Klasa I, Klasa II, standard dla przemysłu (tłoczeniowa)
PRZEPIS:
Wartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna: 149kJ / 35kcal
Białko: 1,3g
Węglowodany ogółem: 14,9g
Tłuszcz całkowity: 0,2g
Wartość energetyczna: 149kJ / 35kcal
Białko: 1,3g
Węglowodany ogółem: 14,9g
Tłuszcz całkowity: 0,2g
Sposób przygotowania: kompot przygotowywać jak z owoców świeżych. Przed gotowaniem nie rozmrażać. Do przygotowania deserów rozmrozić w temperaturze pokojowej i podawać posypaną cukrem.
Masa netto | Opakowanie zbiorcze | |
---|---|---|
Opakowania dla cateringu | 2,5 kg | 4 x 2,5 kg= 10 kg |
Opakowania dla przemysłu | 10 kg 25 kg |
Kartony Worki |