SAŁATKA CARSKA
-4. MIESZANKI WARZYWNE I SAŁATKI-
SKŁAD:
- marchew plaster
- kalafior róże
- brokuł róże
Wartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna: 95kJ / 23kcal
Białko: 1,9g
Węglowodany ogółem: 5,6g
Tłuszcz całkowity: 0,3g
Wartość energetyczna: 95kJ / 23kcal
Białko: 1,9g
Węglowodany ogółem: 5,6g
Tłuszcz całkowity: 0,3g
Sposób przygotowania: Zagotować w garnku ok. 1 litra wody z dodatkiem soli do smaku. Do gotującej się wody dodać zawartość opakowania i gotować na lekkim ogniu ok.5-8 minut. Ugotowane warzywa odcedzić, podawać jako dodatek do dań mięsnych polane stopionym masłem i posypane tartą bułką. Sałatkę można wykorzystać także do przygotowania dań warzywnych.
Masa netto | Opakowanie zbiorcze | |
---|---|---|
Opakowania dla cateringu | 1,0 kg 2,5 kg |
10 x 1,0 kg = 10 kg 4 x 2,5 kg = 10 kg |
Opakowania dla przemysłu | 10 kg 20 kg |
Kartony Worki |