WIŚNIA
-1. OWOCE-SKŁAD:
- wiśnia bez pestki, klasa I, klasa II
DOSTĘPNE WIELKOŚCI:
PRZEPIS:
Wartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna: 198kJ / 47kcal
Białko: 0,9g
Węglowodany ogółem: 10,9g
Tłuszcz całkowity: 0,4g
Wartość energetyczna: 198kJ / 47kcal
Białko: 0,9g
Węglowodany ogółem: 10,9g
Tłuszcz całkowity: 0,4g
Sposób przygotowania: kompot przygotowywać jak z owoców świeżych. Przed gotowaniem nie rozmrażać. Do przygotowania ciast i deserów rozmrozić w temperaturze pokojowej i podawać posypane cukrem.
Masa netto | Opakowanie zbiorcze | |
---|---|---|
Opakowania dla cateringu | 1,0 kg 2,5 kg |
10 x 1,0 kg = 10 kg 4 x 2,5 kg = 10 kg |
Opakowania dla przemysłu | 10 kg 25 kg |
Kartony Worki |