Zupa kalafiorowa z koperkiem

3. mieszanki warzywne i zupy
SKŁAD:

  • kalafior róże
  • marchew
  • pietruszka
  • por
  • seler
  • kalafior kostka
  • natka kopru


PRZEPIS:

Wartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna: 91kJ / 22kcal
Białko: 2,0g
Węglowodany ogółem: 5,5g
Tłuszcz całkowity: 0,2g

Sposób przygotowania: Zagotować w garnku 1-1,5 l wody z kostką rosołową lub wywar z mięsa. Dodać zawartość opakowania do gotującego się wywaru i gotować ok. 15-20 minut. Zupę doprawić do smaku, dla poprawy aromatu i smaku można zupę zabielić śmietaną.

Masa netto Opakowanie zbiorcze
Opakowanie detaliczne 0,40 kg
0,45 kg
20 x 0,40 kg = 8 kg
20 x 0,45 kg = 9 kg