ZUPA KALAFIOROWA z koperkiem
-5. ZUPY WARZYWNE-SKŁAD:
- kalafior róże
- marchew
- pietruszka
- por
- seler
- kalafior kostka
- natka kopru
PRZEPIS:
Wartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna: 91kJ / 22kcal
Białko: 2,0g
Węglowodany ogółem: 5,5g
Tłuszcz całkowity: 0,2g
Wartość energetyczna: 91kJ / 22kcal
Białko: 2,0g
Węglowodany ogółem: 5,5g
Tłuszcz całkowity: 0,2g
Sposób przygotowania: Zagotować w garnku 1-1,5 l wody z kostką rosołową lub wywar z mięsa. Dodać zawartość opakowania do gotującego się wywaru i gotować ok. 15-20 minut. Zupę doprawić do smaku, dla poprawy aromatu i smaku można zupę zabielić śmietaną.
Masa netto | Opakowanie zbiorcze | |
---|---|---|
Opakowania dla cateringu | 1,0 kg 2,5 kg |
10 x 1,0 kg = 10 kg 4 x 2,5 kg = 10 kg |
Opakowania dla przemysłu | 10 kg 20 kg |
Kartony Worki |