ZUPA KALAFIOROWA z koperkiem

-5. ZUPY WARZYWNE-

SKŁAD:

  • kalafior róże
  • marchew
  • pietruszka
  • por
  • seler
  • kalafior kostka
  • natka kopru


PRZEPIS:

Wartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna: 91kJ / 22kcal
Białko: 2,0g
Węglowodany ogółem: 5,5g
Tłuszcz całkowity: 0,2g

Sposób przygotowania: Zagotować w garnku 1-1,5 l wody z kostką rosołową lub wywar z mięsa. Dodać zawartość opakowania do gotującego się wywaru i gotować ok. 15-20 minut. Zupę doprawić do smaku, dla poprawy aromatu i smaku można zupę zabielić śmietaną.

Masa netto Opakowanie zbiorcze
Opakowania dla cateringu 1,0 kg
2,5 kg
10 x 1,0 kg = 10 kg
4 x 2,5 kg = 10 kg
Opakowania dla przemysłu 10 kg
20 kg
Kartony
Worki