ZUPA KALAFIOROWA z ziemniakiem i koperkiem
-5. ZUPY WARZYWNE-
SKŁAD:
- kalafior
- ziemniak
- marchew
- por
- natka pietruszki
- seler
- natka kopru
Wartości odżywcze produktu w 100g
Wartość energetyczna: 130kJ / 31kcal
Białko: 1,6g
Węglowodany ogółem: 7,7g
Tłuszcz całkowity: 0,1g
Wartość energetyczna: 130kJ / 31kcal
Białko: 1,6g
Węglowodany ogółem: 7,7g
Tłuszcz całkowity: 0,1g
Masa netto | Opakowanie zbiorcze | |
---|---|---|
Opakowania dla cateringu | 1,0 kg 2,5 kg |
10 x 1,0 kg = 10 kg 4 x 2,5 kg = 10 kg |
Opakowania dla przemysłu | 10 kg 20 kg |
Kartony Worki |